دوره آموزش سلامت جسمانی





معلم خصوصی سلامت جسمانی آنلاین و در منزل
معلم خصوصی سلامت جسمانی به آموزش چگونگی نگهداری از جسم برای افزایش سلامتی می پردازد و روش های داشتن بدنی بدون بیماری را به شما یاد می دهد. مدرس این حوزه با استفاده از آخرین متدهای جهانی می تواند کلاس هایی با کیفیت جهانی و بین المللی برگزار کند و برای ارائه دانسته های خود از دوره های آنلاین، جلسات حضوری و یا کارگاه ها و سمینارهای گروهی استفاده می کند.
تعریف سلامت جسمانی
سلامت جسمانی (به انگلیسی Physical health)، به سازوکار و عملکرد طبیعی بدن از جمله اندام ها و سیستم های مختلف آن گفته می شود که در هر فرد نسبت به فرد دیگر متفاوت بوده و با توجه به شاخصه هایی مانند سن، بیماری و یا ناتوانی فیزیکی، به تعریف متفاوتی از سلامت جسمانی برای هر فرد می تواند رسید. در واقع این حوزه در مورد این که بدن شما به چه صورت رشد می کند، چگونه حرکت یا احساس دارد و این که چطور از آن مراقبت می کنید، صحبت می کند.
سلامت جسمانی را می توان همان سلامت بدن در نظر گرفت که هر انسانی با تغذیه مناسب، ورزش منظم، خودداری از انجام عادت های مضر و همچنین داشتن احساس مسئولیت نسبت به تندرستی و سلامتی خود از طریق مراقبت های پزشکی و راههای پیشگیری از بیماری به آن خواهد رسید.
ضرورت یادگیری و آموزش سلامت جسمانی
با توجه به این که سلامت جسمانی بخشی جدایی ناپذیر از سبک زندگی سالم است، لذا آموزش و توجه ویژه به آن موجب کاهش ابتلا به بیماری هایی مانند سکته مغزی و قلبی و بعضی از سرطان ها خواهد شد. همچنین باعث می شود تا بتوانید برخی از چالش های روزمره خود مانند خستگی یا صدمات جزئی را بهتر بتوانید مدیریت کنید.
بنابراین مهم است تا زمانی که به یک بیماری مبتلا نشده ایم، برای سلامتی خود وقت بگذاریم و با آموزش های لازم، به طور مرتب وضعیت جسمانی خود را به بهبود دهیم.
تدریس سلامت جسمانی شامل چیستچیست؟
تدریس سلامت جسمانی شامل مواردی است که در داشتن بدنی تندست به شما کمک می کند، داشتن یک رژیم غذایی، ورزش منظم و البته خواب کافی، از ضروریات سلامت جسمانی به شمار می روند که باید به همه آنها توجه داشت. البته هر یک از این علامت ها به تنهایی به معنای سلامتی نیست و برای اطمینان بهتر است به صورت دوره ای به پزشک مراجعه کرده و تحت معاینه و آزمایش قرار بگیرید.
تناسب وزن در سلامت جسمانی
یکی از معیارهای تعیین تناسب وزن، شاخص توده بدن یا BMI است که با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر مجذور قد (به متر) به دست می آید. در این صورت مشخص خواهد شد که نسبت قد و وزن فرد در محدوده نرمال قرار دارد یا خیر. طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، شاخص BMI برای افراد بزرگسال باید بین 18.5 تا 24.9 باشد. در صورتی که این عدد از 18.5 کمتر باشد نشان دهنده کمبود وزن و اگر بالای 25 باشد، فرد دچار چاقی یا اضافه وزن است که می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله: دیابت، سکته قلبی و مغزی، دردهای مفصلی و یا برخی از سرطان ها را افزایش دهد.
نقش خواب کافی در سلامتی جسم
کمبود خواب در افراد مختلف می تواند مشکلات متعددی مانند: خستگی، کاهش تمرکز، مشکلات روانی و یا افزایش خطر ابتلا به بیماری ها را به وجود آورد. داشتن خواب کافی برای برخورداری از سلامت جسمانی ضروری و مهم است به طوری که افراد بزرگسال به طور متوسط نیاز به 7 تا 8 ساعت خواب شبانه دارند. این میزان خواب برای بخش های مختلف بدن از جمله: مغز، هورمون ها و سیستم ایمنی بدن کافی است و می تواند به بهبود عملکرد آنها کمک نماید.
رابطه تغذیه سالم و سلامتی جسمی
هر فرد باید در رژیم غذایی خود انواع میوه ها، سبزیجات، پروتئین های بدون چربی، چربی های سالم و غلات کامل را بگنجاند تا بتواند با تغذیه سالم، نیازهای بدن به مواد ضروری و مورد نیاز را تامین نماید. عدم توجه به این مساله منجر به تغذیه نامناسب خواهد شد که به دنبال آن مشکلاتی مانند: ابتلا به انواع بیماری ها، افزایش وزن و غیره را به همراه خواهد داشت.
سلامتی جسمانی با ورزش
انجام فعالیت های منظم ورزشی می تواند خطر بروز انواع سکته ها و بیماری های مختلف مانند دیابت نوع 2 را به طور موثری کاهش دهد. هر فرد بزرگسال برای سلامت قلب، ریه، عروق، عضلات و استخوانها، به طور متوسط نیاز به 150 دقیقه ورزش و فعالیت بدنی در هفته دارد.
افزایش سطح انرژی بالا با سلامت جسمانی
اگر طی انجام فعالیت های روزانه، احساس بی حالی یا خستگی دارید، این احتمال وجود دارد که دچار کمبود آهن، مشکلات سوء تغذیه ای، ابتلا به بیماری خاص و یا کمبود خواب باشید. افرادی که از سلامت جسمانی برخوردارند، به طور معمول سطح انرژی بالایی داشته و به راحتی بدون هیچ مشکلی، قادر به انجام کارهای روزانه خود هستند.
مهم ترین مزایای دوره آموزش سلامت جسمانی
با گذراندن دوره آموزش سلامت جسمانی می توانید به درک بهتری از بدن خود برسید و عادات سالمی در زندگی خود ایجاد کنید تا کیفیت زندگی خود را بالاتر برده و خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش دهید. حضور در این دوره ها در هر سنی و با هر سطحی از سلامت امکان پذیر بوده و می تواند مفید واقع شود. در ادامه شما را با برخی از مهم ترین مزایای دوره آموزش سلامت جسمانی آشنا خواهیم کرد:
- افزایش آگاهی: با آموزش سلامت جسمانی می توانید مفاهیم مرتبط به بیماری ها، بهداشت، پیگیری و درمان را یاد بگیرید تا در زندگی برای سلامت خود تصمیمات درستی بگیرید.
- بهبود عادت های سالم: شرکت در این دوره ها شما را قادر می کند تا با انجام عادت های سالم مانند ورزش کردن، خواب کافی و تغذیه سالم، به بهبود سلامت کلی بدن خود کمک کنید.
- کاهش ابتلا به بیماری ها: با شرکت در دوره آموزش سلامت جسمانی، عوامل خطرآفرین مانند سیگار کشیدن، مصرف مواد و چاقی را بهتر خواهید شناخت، در این صورت از انجام فعالیت هایی که می تواند به سلامت شما آسیب برساند خودداری نموده و در نتیجه موجب بهبود سلامت خود خواهید شد.
- افزایش کیفیت زندگی: مدرس دوره سلامت جسمانی به شما کمک می کند تا از طریق کاهش استرس، بهبود روابط با دیگران و همچنین افزایش انرژی، بتوانید کیفیت زندگی خود را بهبود دهید.
دوره های سلامت جسمانی چه نقشی در زندگی سالم دارد؟
دوره های سلامت جسمانی اطلاعات بسیار مناسبی از اهمیت زندگی سالم و بهبود کیفیت زندگی در اختیار شما قرار خواهند داد. حضور در این دوره ها به شما کمک می کند تا کیفیت زندگی بهتری داشته باشید و عمر طولانی تری را تجربه کنید. همچنین از نیازهای جسمانی و عادت های سالمی که لازم است در زندگی خود داشته باشید، درک بهتری خواهید داشت. کمتر به بیماری های مختلف مبتلا خواهید شد و احساس رضایت و بهره وری بیشتری در زندگی خود به دست خواهید آورد.
سرفصل های آموزش سلامت جسمانی شامل چه موضوعاتی می شود؟
سرفصل هایی که مدرس دوره سلامت جسمانی برای ارائه در نظر خواهد گرفت، بستگی زیادی به اهداف و مخاطبین دوره دارد، به همین دلیل ممکن است هر جایی با سرفصل های متفاوتی مواجه شوید. با این حال در ادامه شما را با برخی از مهمترین سرفصل های دوره آموزش سلامت جسمانی آشنا می کنیم:
- تعریف و مفهوم سلامت جسمانی
- شاخص ها و عوامل موثر بر سلامت جسمانی
- اصول تغذیه سالم
- اهمیت ورزش و فعالیت بدنی
- پیشگیری از بیماری ها
- خودمراقبتی