در حال بارگذاری صفحه...
تدریس خصوصی گرافیک + آموزش خصوصی گرافیک آنلاین و حضوری
تدریس خصوصی آنلاین و در منزل گرافیک - مدرس، استاد، کلاس، دبیر، معلم
امروزه تقریباً همه افراد نوعی طراحی گرافیکی را در زندگی روزمره خود انجام می دهند. برای نمونه ساده ترین حالت آن را می توانیم اضافه کردن متن به یک عکس برای گذاشتن استوری مثال بزنیم. اساساً، اگر محتوای بصری ایجاد می کنید، درواقع در حال تمرین نوعی طراحی گرافیکی هستید. طراحی گرافیکی خوب می تواند واکنش احساسی بیننده را برانگیزد یا حتی آنها را برای انجام عمل خاصی تحریک کند. برای مثال، صفحه «ثبت نام» در یک وب سایت، معمولاً برای ترغیب بازدیدکنندگان استفاده می شود، جایی که از آنها یک ایمیل خواسته می شود تا بتوانند به طور رایگان از نسخه آزمایشی استفاده کنند. در مثالی دیگر، بسته بندی مواد غذایی با این هدف انجام می شود که محتویان درون آن جذاب تر به نظر برسد. اگر شما هم قصد دارید تدریس خصوصی گرافیک را با کمترین هزینه و به صورت تخصصی فرا بگیرید، می توانید به راحتی یکی از اساتید تدریسانه را با بررسی رزومه، امتیاز و سوابق آنها انتخاب کرده و سپس آموزش خصوصی گرافیک را با استاد مورد نظر به صورت آنلاین و یا حضوری در منزل هر چه سریعتر شروع کنید. مدرسان ما با تجربه و تخصص کافی، به شما کمک میکنند تا در کوتاهترین زمان ممکن، با مفاهیم پایهای گرافیک آشنا شده و سپس خودتان بتوانید پروژه های گرافیکی را به صورت حرفه ای انجام دهید. قبل از ثبت درخواست، اگر سوال و یا ابهامی دارید می توانید از تیم پشتیبانی تدریسانه کمک بگیرید تا شما را در اسرع وقت راهنمایی کنند.
آشنایی با طراحی گرافیک و انواع سبک های آن
طراحی گرافیک (به انگلیسی Graphic Design)، هنر و تمرین برنامه ریزی و طرح ایده ها و تجربیات با محتوای بصری و متنی است. به زبان ساده، طراحان گرافیک برای انتقال پیام های خاص، تصاویر بصری خلق می کنند که می تواند به سادگی یک لوگوی تجاری یا به پیچیدگی طراحی صفحات یک وب سایت باشد. طراحی گرافیک به تولیدکننده کمک می کند تا با مخاطب خودش ارتباط برقرار کند. شرکتها از مفاهیم بصری طراحی گرافیکی، برای تبلیغات، فروش محصول، ارائه اطلاعات در قالب تصویر گرافیکی (اینفوگرافیک)، هویت برند و موارد دیگر استفاده میکنند.
طراحی گرافیک از گذشته تا به امروز همیشه در حال تغییر و تحول بوده و دارای سبکهای متفاوتی است. در ادامه رایج ترین سبکهای طراحی گرافیک را که طراحان از آن ها بیشترین استفاده را میکنند به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مینیمالیسم (Minimalism)
طراحی مینیمالیسم در هنر و معماری غربی از اوایل دهه 1960 ظهور کرد. فلسفه این سبک طراحی این است که همه چیز حذف می شود به جز موارد ضروری! در واقع سادگی و مینیمال بودن را در استفاده از رنگ، تایپوگرافی و ترکیب بندی در اولویت قرار می دهد و هدف آن انتقال پیام با نهایت وضوح، کارایی و تاثیر زیبایی شناختی و ساده سازی عناصر به شکل اساسی آنهاست. مشاهده طرح های مینیمال برای چشم خسته کننده نیست و به راحتی قابل دیدن هستند، به همین دلیل است که از این سبک در طراحی وب زیاد استفاده می شود. طرح های مینیمالیسیتی اغلب دارای پالت های رنگی خنثی یا پاستلی، فضای منفی زیاد، خطوط نازک و سلسله مراتب بصری واضح هستند.
ماکسیمالیسم (Maximalism)
ماکسیمالیسم در نقطه مقابل مینیمالیسم قرار می گیرد به طوری که آزادی عمل و فرصت های بیشتری برای طراح فراهم می کند. در جایی که طراحیهای مینیمالیستی ظرافت و سادگی را هدف قرار میدهند، طرحهای ماکسیمالیسم تلاش میکنند تا با استفاده از پالتهای رنگی متضاد، عناصر اغراقآمیز و فونتهای نامتعارف، جلب توجه کنند. به علاوه، در بین طراحان وب که میخواهند طرحهایشان جذابیت بصری خاصی داشته باشد، محبوبیت پیدا کرده است. با وجودی که در این سبک امکان استفاده از طرحهایی با حداکثر خلاقیت وجود دارد، با این حال استفاده جسورانه طراحان از رنگها و عناصر انتزاعی ممکن است منجر به مشکلات عدم خوانایی و یا غیر قابل فهم بودن طرح منجر شود. به این ترتیب، طراحان باید هنگام انجام پروژه های طراحی به سبک ماکسیمالیسم به این موضوع توجه داشته باشند.
ارت دکو (Art Deco)
سبک آرت دکو با تاکید بر خطوط جسورانه، رنگهای غنی و عناصر تزئینی دقیق، حس تجمل، زرق و برق و مجلل بودن را به نمایش میگذارد. در طرحهای آرت دکو عناصر صحنه و تئاتر با مثلثها، ستارگان و الگوهای شورون که نشان از نور صحنه دارند، به شدت دیده می شود. تایپوگرافی در این سبک به نحوی است تا یک زبان بصری جسورانه و پویا ایجاد کند.
هندسی (Geometric)
در طول تاریخ توجه انسان به اشکال هندسی و کاربرد آنها در هنر، از گذشته ها و فرهنگهای دور فراتر رفته و به ما رسیده است، بنابراین طبیعی است که طراحی هندسی محبوبیت پیدا کند و تا امروز همچنان پرکاربرد باقی بماند. سبک طراحی هندسی که از جنبش طراحی باهاوس آلمان پس از جنگ جهانی اول و سبک سوئیسی سرچشمه می گیرد، بر این باور است که اشکال، زوایا و منحنی های هندسی، حس نظم، تعادل و هماهنگی را منتقل می کنند. طراحی هندسی شامل رنگهای روشن و تایپوگرافی ساده میشود تا بتواند اطلاعات را به طور واضح و مختصر انتقال دهد. مثلا اشکال هندسی می توانند با ترکیب مثلث، مربع، دایره و اشکال دیگر، تصاویر حیوانات را به ما نمایش دهند.
تخت (Flat)
در طراحی رابط کاربری (UI)، سبک طراحی فلت در اوایل سال 2010 رایج شد و جایگزین اسکئومورفیسم شد، که هدف آن تقلید از اشیاء دنیای واقعی مانند دکمه ها یا صفحات تا شده بود، اما طرحهای تخت یا مسطح ظاهری دو بعدی دارند. در این سبک طراحان از هر عنصری که جلوهای سهبعدی میدهد، مانند استفاده از سایهها یا کجکردن عناصر، دوری میکنند. این سبک طراحی از زمان پیدایش دستخوش دگرگونی ها و تغییرات مختلفی شده است. مایکروسافت، اپل و اینستاگرام بین سالهای 2012 تا 2016 لوگو و رابط کاربری خود را از به سبک طراحی فلت تغییر دادند.
چرا نیاز به تدریس خصوصی گرافیک داریم؟
با آموزش خصوصی گرافیک می توانید دانش و مهارت خود را در زمینه خاصی از گرافیک مانند: طراحی گرافیکی، انیمیشن یا طراحی وب ارتقاء دهید. در این مسیر معلم خصوصی گرافیک هر آنچه که برای یادگیری نیاز دارید در اختیار شما قرار خواهد داد تا سریعتر و راحت تر بتوانید به مفاهیم مسلط شوید. همچنین در شناسایی مشکلات و رفع آنها، به شما کمک می کند تا بتوانید مهارت های خود را تقویت کرده و پس از کسب دانش و تجربه لازم، آماده ورود به بازار کار شوید. در این خصوص لازم است تا تکنیک ها و موضوعات مرتبط را به صورت اصولی از یک استاد خصوصی گرافیک فرا بگیرید تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.
در کلاس خصوصی گرافیک، مدرس با شناسایی نقاط قوت و ضعف تان، در یادگیری بهتر و موثرتر به شما کمک کرده و با در اختیار گذاشتن تمام توجه خود، فقط بر روی آموزش شما متمرکز خواهد شد تا در کمترین زمان بتوانید بیشتری بازدهی را از جلسات تدریس خصوصی گرافیک داشته باشید. در این صورت شما می توانید با توجه به سرعت یادگیری خودتان، به طور کامل بر روی یک موضوع وقت بگذارید تا به خوبی آن را یاد بگیرید و سپس به سراغ مبحث بعدی بروید. همچنین هرجایی اگر سوال یا ابهامی برای شما پیش بیاید، می توانید همان لحظه از معلم خصوصی گرافیک سوال کرده و رفع اشکال نمایید.این موضوع به شما کمک می کند تا اشکالات خودتان را بهتر شناسایی کرده و برای رفع آنها تلاش کنید.
تدریس خصوصی گرافیک شامل چه سرفصل هایی می شود؟
اگر قصد آموزش گرافیک را داشته باشید، بر اساس سطح مهارت ها و هدفی که دارید، سرفصل های کلاس خصوصی گرافیک می تواند متفاوت باشد. در ادامه برخی از سرفصل هایی که در آموزش خصوصی گرافیک تدریس می شود را با هم مرور خواهیم کرد:
- مبانی گرافیک: شامل مبانی و مفاهیم پایه ای گرافیک می شود از جمله: انواع گرافیک، عناصر گرافیک، اصول ترکیب بندی و رنگ شناسی.
- تکنیک های گرافیک: معرفی و آموزش تکنیک های مختلف طراحی گرافیک مانند نقاشی، طراحی، تایپوگرافی، تصویرسازی و عکاسی.
- نرم افزارهای گرافیکی: این سرفصل ها شامل آموزش نحوه استفاده از نرم افزارهای رایج گرافیک مانند: فتوشاپ، ایلاستریتور، ایندیزین و اسکچاپ می شود.
آیا پس از تدریس خصوصی گرافیک می توانم وارد بازار کار شوم؟
موقعیت های شغلی مرتبط با رشته گرافیک از بازار کار خوبی برخوردار بوده و کارفرمایان و صاحبین کسب و کار همواره به دنبال استخدام افرادی که در زمینه طراحی گرافیک تخصص دارند هستند تا با استفاده از مهارت آنها بتوانند مخاطبان و مشتریان بیشتری را جذب کنند. همین موضوع اهمیت کار طراحان گرافیک را مشخص می کند چرا که اگر تسلط کافی به مهارت های گرافیکی داشته باشید، همیشه می توانید در موقعیت شغلی خوب و با درآمد مناسب فعالیت کنید. شرکت ها و سازمان های بسیاری برای انجام پروژه های تبلیغاتی، طراحی پوستر، بروشور، بنر، طراحی لوگو، گرافیک وب سایت، صفحه آرایی و غیره، نیاز به افرادی با تخصص طراحی گرافیک دارند.
با شرکت در جلسات کلاس خصوصی گرافیک می توانید از پایه، اصول گرافیک را یاد بگیرید و پله پله با راهنمایی های معلم خصوصی گرافیک، در مسیر رشد و پیشرفت قرار بگیرید. البته اینطور نیست که بلافاصله پس از پایان تدریس خصوصی گرافیک بتوانید وارد بازارکار شوید، چرا که قبل از آن شما باید تسلط و تجربه خود را افزایش دهید. بنابراین بهتر است شروع به انجام پروژه های شخصی متعدد کنید و یا حتی مدتی در شرکت های طراحی سایت یا کسب و کارهایی که حوزه گرافیگ مرتبط هستند، مشغول به کار شوید تا بتوانید تجربه بیشتری کسب کنید. سپس با تهیه یک روزمه قوی از مهارت ها، تجربیات و پروژه هایی که انجام داده اید، سریعتر و راحت تر می توانید یک موقعیت شغلی مناسب برای خود پیدا کرده و وارد بازار کار شوید.
تدریسانه: پلتفرم معرفی بهترین اساتید تدریس خصوصی گرافیک
وب سایت تدریسانه با معرفی بهترین اساتید تدریس خصوصی گرافیک در کشور، توانسته بستر لازم برای کلیه دانش پذیران را فراهم نماید تا با بررسی دقیق رزومه ها و مقایسه اساتید از نظر قیمت و سطح تدریس، مدرسان برتر را بر اساس منطقه جغرافیایی و درس یا رشته مدنظر انتخاب کرده و کلاس خود را به صورت آنلاین و یا حضوری در منزل به همراه معلم خصوصی گرافیک برگزار کنند.
در تدریسانه ما به شما نشان می دهیم که تجربه واقعی آموزش خصوصی گرافیک با حداقل هزینهای که میتوانید بپردازید، چقدر می تواند شیرین و لذت بخش باشد. از امکانات ویژه تدریسانه، نظرات دانش آموزان قبلی است که با استاد خصوصی گرافیک کلاس داشته اند، بنابراین به راحتی از تجربه سایرین برای انتخاب بهترین معلمان استفاده کنید.